Sensommer ved Gardasøen

Rejs trygt med jævnaldrende fra din egen kommune og få masser af skønne oplevelser, når vi tager jer med til det idylliske og maleriske Nord-Italien. Vi har gjort os umage for at skræddersy et program, hvor vi både kommer tæt på de seværdigheder som Gardasøen er kendt for, men også oplever og fortæller om de mere ukendte og spændende sider af dette fantastiske rejsemål.

På vores tur til Gardasøen oplever vi Norditalien udenfor den hektiske og glohede højsæson. I oktober er temperaturen mere behagelig og tempoet lidt mere afslappet. Gardasøen er nok et af Europas mest idylliske områder, med en enestående flot og overdådig natur, og med en perlerække af små maleriske byer, som bare oser af atmosfære og italiensk stemning.

Vi skal selvfølgelig opleve disse imponerende omgivelser, både fra land- og søsiden. Gang på gang betages man af den storslåede natur med både bjerge, vinmarker og palmer, som spejler sig i søens klare vand. Vi skal besøge Verona, hvor vi går på opdagelse i den historiske og smukke by, som bl.a. rummer den gamle romerske arena og balkonen, som blev verdenskendt i Shakespeares udødelige drama, Romeo og Julie. Byen Castiglione delle Stiviere, hvor Røde Kors blev grundlagt, er også på programmet, og kronen på værket er selvfølgelig den verdensberømte lagune-by Venedig. Her skal vi indsnuse den helt specielle atmosfære som denne meget unikke by er så kendt for. Vi skal  opleve Markuspladsen, Sukkenes Bro og se det særprægede liv i og omkring kanalerne, hvor gondoler og vandtaxier er en fast del af bybilledet.

 

Hotellet:

Vi bor på det gode og meget centralt beliggende 3-stjernede Hotel Bisesti, i byen Garda, ved søens sydøstlige kyst. Garda by er en særdeles hyggelig lille by med maleriske gamle huse, smalle handelsgader med spændende forretninger, og en flot strandpromenade med masser af restauranter og cafeer.

Hotellet har en dejlig swimmingpool, elevator, bar, restaurant og opholdsrum med lejlighedsvis underholdning. WIFI internet overalt på hotellet..

Hotellet har 3 typer værelser:

Standard værelser:  med eget badeværelse med hårtørrer, safeboks, minikøleskab, aircondition/varme, salelit-tv og balkon.

Comfort værelser: som ovenstående men lidt større og med kaffe/te faciliteter.

Junior suites: meget store og flotte værelser (kategori 4) i ny tilbygning. Samme faciliteter som standard dobbeltværelserne, men meget større og med sofahjørne, kaffe/te faciliteter og gratis pool håndklæder.

Se nærmere information om hotellet her

 

Ugens program:

 

DAG 1:  Afrejse til Gardasøen


Om morgenen afgang med bus fra din valgte kommune til Kastrup lufthavn, hvorfra der flyves med Norwegian til Venedig lufthavn (nærmere information om afrejsetider følger senere).
Vores danske rejseleder venter på jer i Venedig lufthavn og følger med i bussen til Hotel Bisesti i Garda by. Køretid ca. 2 timer.

 

DAG 2: Verona (inkl frokost)

Verona og arenaen

 

På vores første udflugt skal vi til en tur til Verona som kun ligger en god halv times kørsel fra Garda by. Her skal vi på en længere byvandring, og se nogle af alle de seværdigheder byen er så kendt for. Først og fremmest den imponerende romerske arena – Arena di Verona – som er en af de bedst bevarede arenaer fra romertiden, og som i dag bruges til opera og koncerter. Vi skal selvfølgelig også forbi Julie’s balkon som blev udødeliggjort i Shakespeares skuespil Romeo og Julie. Vi spiser en dejlig pizza frokost på byens store torv og får god tid til se os omkring og opleve de mange hyggelige gader og stræder. Ustandseligt dukker der historiske bygninger op i gadebilledet, et bevis på at byen engang var et vigtigt knudepunkt for både Romere og andre folkeslag.

Verona har i dag 260.000 indbyggere og blev grundlagt af Romerne for ca 2000 år siden. Byens placering ved Adige floden, midtvejs mellem de to store byer Milano og Venedig, har altid gjort den til en attraktiv og strategisk vigtig by. Derfor har alverdens folkeslag igennem tiderne kæmpet om byen og efterladt spor som vi kan se den dag i dag. Man siger at Verona er den by i Italien hvor det er muligt at opleve flest levn fra romertiden, og byen har derfor fået kælenavnet ”Lille Rom”. De mange maleriske stræder og pladser og flotte gamle bygninger har betydet at hele den centrale del af Verona er på UNESCOS verdensarvsliste.

 

DAG 3:  Gardasøen (inkl. frokost)

Sejltur på Gardasøen

 

På 3. dagen skal vi opleve Italiens største sø – både fra land- og vandsiden. Med bus og båd begiver vi os nordpå hvor vi skal besøge byerne Malcesine på østsiden af søen, og Limone på vestsiden af søen, og Riva længst oppe mod nord. Byerne er kendte for en helt usædvanlig charme og idyl, og vi skal selvfølgelig slentre rundt i de smalle krogede gader, og have tid til en kaffepause på en af de mange små piazzaer hvor udelivet nydes. På sejlturen tværs over søen får man for alvor indtryk af hvor varieret og storslået en natur som omkranser søen, høje bjerge, lodrette klipper, palmer, olivenlunde og idylliske småbyer passerer langsomt forbi os. Frokosten indtager vi med sø-udsigt på restaurant i byen Limone.

Gardasøen er Italiens største sø og er skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid. Søen er 52 km lang og op til 16 km bred og er i alt 370 kvkm stor. På det dybeste sted er den 346 m. Gardasøen ligger imellem de to regioner Veneto og Lombardiet midt mellem de store byer Milano og Venedig. Mod nord grænser søen op til Sydtyrol og alpernes sydside. Garda by, Malcesine, Limone, Sirmione og Riva del Garda er nogle af de mest kendte byer ved søen, byer som navnlig i 70’erne og 80’erne var et yndet rejsemål for danske charterturister.

 

DAG 4: Fri til egen disposition

 

Vi anbefaler, at man tager en sejltur til Sirmione som ligger på en landtange i søens sydlige ende. Sirmione er kendt som en af de mest eksklusive byer ved Gardasøen. Der afgår både fra Garda’s søpromenade flere gange om dagen.

 

DAG 5: Castiglione og Solferino (inkl. frokost)

Rødekors museum

 

En times kørsel syd for Gardasøen ligger byen Castiglione delle Stiviere. Det var her grundlæggeren af Røde Kors, Henry Dunants, i 1859 oplevede de tusindvis af sårede som blev bragt til byen fra det nærliggende slag ved Solferino, og netop dette gav ham ideen til Røde Kors. Vi besøger Røde Kors museet hvor vi får en rundvisning og fortællingen om Røde Kors og slaget ved Solferino. Derefter besøger vi kirken som dengang var et centralt sted i hjælpearbejdet.

Senere kører vi i bus til byen Solferino, hvor det store slag fandt sted. Her spiser vi frokost og fra byens borg har vi en storslået udsigt over de tidligere slagmarker, hvor bl.a. Napoleon den 3. kæmpede.

Slaget ved Solferino fandt sted den 24. juni 1859 og var en vigtig del af den Anden Italienske Uafhængighedskrig.Over 200.000 soldater tog del i slaget, hvor en alliance af franske hære under Napolion den 3. og Kongeriget Sardiniens hær, under Victor Emanuel den 2. af Italien, til sidst slog den indtrængende østrigske hær under ledelse af Kejser Franz Joseph den 1. Det var et grusomt slag med tusindvis af døde og sårede, og det oplevede den schweiziske forretningsmand Jean Henri Dunant på nærmeste hånd, da han opholdt sig i nabobyen Castiglione delle Stiviere hvortil mange af de sårede blev bragt til. Indtrykkene herfra fik ham til at tage initiativ til oprettelsen af Røde Kors, og senere bidrog det også til vedtagelse af Genève-konventionen.   

 

 

DAG 6: Venedig (inkl. frokost)

Rialtobruen i Venedig med gondoler

 

Spændende og lang heldagstur til en af verdens mest specielle og fascinerende byer – Venedig – byen som er bygget på pæle midt ude i lagunen, som er en del af Adriaterhavet. Vi kører tidligt om morgen mod øst og efter ca 1½ times kørsel når vi frem til dæmningen som fører os ud til Tronchetto, den første af de 118 øer som Venedig består af. Her går vi ombord på en båd hvorfra vi kan nyde den flotte by fra søsiden, imens vi sejler langs byen og frem til molerne ved Markuspladsen. Vi skal selvfølgelig gå rundt på den flotte Markusplads med de mange duer, se Sukkenes Bro og de andre flotte og historiske bygningsværker. Vi spiser frokost på en hyggelig restaurant inde i de smalle gader bag Markuspladsen, og der bliver også tid til at gå på opdagelse på egen hånd i de charmerende labyrintiske gader, og evt. tage en tur i de berømte gondoler (ej inklusiv). OBS: turen er ikke velegnet for gangbesværede!

Venedig – eller Venezia på Italiensk – blev grundlagt i det 5. århundrede af folk fra fastlandet som flygtede ud på øerne i lagunen – på flugt fra plyndrende barbarer som hærgede Norditalien. De fleste af de 118 øer er bygget sammen med broer og huse på pæle og der findes hverken veje eller biler, al transport foregår på kanalerne eller ad smalle gader. Venedig har i dag ca. 270.000 indbyggere og er hovedby i regionen Veneto. Venedig bliver ofte ramt af oversvømmelser i forbindelse med tidevandet, idet byen kun ligger 1 m over havets overflade. Byen regnes for at være en af verdens mest romantiske byer og blev i 1987 optaget på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Venedig besøges hvert år af 12 millioner turister.   

 

DAG 7: Fri til egen disposition

Gardasøen

Besøg det ugentlige fredagsmarked i Garda by om formiddagen og gå om eftermiddagen evt. en tur langs søen eller med lokalbus til nabobyen Bardolino. En hyggelig by med en flot søpromenade. Området omkring byen har blandt andet lagt navn til den kendte Bardolino vin, og det var også stedet hvor Preben Elkjær slog sig ned da han spillede fodbold for Verona i firserne. Orker man ikke at spadsere tilbage til Garda by kan man jo slappe af med en bådtur retur fra Bardolino.

DAG 8:  Hjemrejse

Vi kører i bus fra hotellet til Venedig lufthavn, og der fortsættes til Kastrup lufthavn med fly. Herfra køres i bus tilbage til din kommune.

 

Ret til ændringer forbeholdes.

For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 (Hverdage kl. 9-16) eller send en mail til: info@bellarejser.dk

 

Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af turen, kræver vi, at man på rejsen er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne bære sin kuffert, og man skal kunne gå på trapper og brosten, og i øvrigt følge med på udflugternes gåture i et nogenlunde tempo. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov. Kan man ikke følge med gruppen, er rejselederen berettiget til at sige at man ikke kan deltage i udflugterne.

 

Skal du med?

Internt

Vælg hvilken tur/by du vil med på:

Dit navn og dine kontaktoplysninger

Hvordan vil du bo ?

Enkeltværelse (Standard). Pris 7.995 kr. + tillæg 1.500 kr., i alt 9.495 kr.
Enkeltværelse (Comfort). Pris 9.495 kr. + tillæg 1.500 kr., i alt 10.995 kr.
Enkeltværelse (Junior suite). Pris 9.495 kr. + tillæg 2.000 kr., i alt 11.495 kr.

Vi er to personer, som deler dobbeltværelse (Standard). Pris 2 x 7.995 kr., i alt 15.990 kr.
Vi er to personer, som deler dobbeltværelse (Comfort). Pris 2 x 7.995 kr. + tillæg 795 kr., i alt 16.785 kr.
Vi er to personer, som deler dobbeltværelse (Junior Suite). Pris 2 x 7.995 kr. + tillæg 1.650 kr., i alt 17.640 kr.

Jeg deler dobbeltværelse (Standard) med én, der betaler for sig selv. Pris 7.995 kr.
Jeg deler dobbeltværelse (Comfort) med én, der betaler for sig selv. Pris 7.995 kr. + tillæg 397,5 kr., i alt 8.392,50 kr.
Jeg deler dobbeltværelse (Junior Suite) med én, der betaler for sig selv. Pris 7.995 kr. + tillæg 825 kr., i alt 8.820 kr.

Denne rejse gennemføres fra følgende byer:

Slagelse: 6/10 – 13/10 2018.

Næstved: 13/10 – 20/10 2018. (få pladser tilbage)

 

Pris: 7.995 kr.

Tilmeld dig ved at udfylde på tilmeldingsformularen nederst på denne side.

Bor du i en anden by og er interesseret – så ring og hør om mulighederne – tlf 27313705

 

Eller lad os ringe dig op.
 Sender

 

Rejsen inkluderer:

 • Transport fra centrum af din valgte by til Københavns lufthavn t/r
 • Fly fra Københavns lufthavn til  Venedig t/r (flyvetid ca.1½ time)
 • Skatter og afgifter (pr. 1/9 2017)
 • Transport fra Venedig lufthavn til hotellet i Garda by t/r
 • 7 overnatninger på 3-stjernet hotel i Garda by i delt dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad på hotellet
 • 4 x frokost i forbindelse med udflugter
 • 7 x aftensmad på hotellet
 • 4 udflugter jf. program, inkl. entréer
 • Dansk rejseleder

Rejsen inkluderer IKKE:

 • Tillæg for standard enkeltværelse. Pris: 1500 kr.
 • Tillæg for comfort værelse. Pris: 795 kr. pr. værelse ved 2 personer.
 • Tillæg for junior suite. Pris: 1650 kr. pr. værelse ved 2 personer.
 • Afbestillingsforsikring (kan evt.bestilles hos Europæiske senest ved betaling af rejsens 1. rate – klik her: Afbestillingsforsikring)
 • Rejseforsikring (kan evt. bestilles hos Europæiske inden afrejse – klik her: Rejseforsikring )
 • Mad på flyet
 • Alle drikkevarer
 • Ny turistskat som skal betales direkte til hotellets reception. Skatten er på 1,10 euro pr person pr nat så ialt bliver det ca 58 kr pr person for hele ugen.

Vi samarbejder med Europæiske – klik på nedenstående link og bestil direkte hos dem:

Rejseforsikring

Afbestillingsforsikring