Efterårstur til Mallorca – Port Sóller

 

Oplev sensommeren på Mallorca med havet, bjergene, de duftende citron- og appelsintræer, vinmarker samt det behagelige klima. Mallorca er kendt for sit frodige landskab, sin fantastisk smukke natur med bjerge, sletter og charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning.

Udover smukke gamle byer besøger vi den berømte Dragegrotte, som bl.a. rummer Europas største underjordiske sø. Vi skal køre med ”Appelsin-toget” fra Sóller by til Palma, hvor vi bevæger os over gamle broer, igennem tunneller og frodige dale med appelsin-, citron-, mandel-, figen- og oliventræer, og – ikke at forglemme – en imponerende udsigt fra bjergkæden Serra de Tramuntana.

Mallorca er blandt andet kendt for dyrkning af vin og olivenolie, så vi skal selvfølgelig også have et indblik i, hvordan oliven dyrkes, og ligeledes skal vi besøge en vingård, høre om fremstilling af vin og smage på noget af den bedste vin fra øens egen produktion.

Vi bor på et velrenommeret 3-stjernet hotel i Port Sóller, et lille idyllisk fiskerleje med en naturhavn, beliggende nedenfor det bjergrige område på øens nordvestlige kyst. Den gamle bydel i Port Sóller stammer helt tilbage fra 1300-tallet og har fået lov til at stå stort set uforandret, så atmosfæren er noget af det tætteste man kommer på det oprindelige, autentiske Mallorca.

 

Hotellet:

Vi bor på det hyggelige og velfungerende 3-stjernede Hotel Eden Nord, som ligger centralt i den idylliske by Port Sóller på den nordvestlige del af Mallorca. Hotellet ligger lidt oppe ad en bakke, i et roligt kvarter med en fantastisk udsigt til bjergene, og der er kun ca. 200 m til stranden, havnen og den hyggelige strandpromenade. Der er en dejlig udendørs swimmingpool samt elevator, bar, restaurant og et venligt og hjælpsomt personale. Alle værelser har eget badeværelse, hårtørrer, safeboks, køleskab samt altan eller terrasse.

Se nærmere information om hotellet på her.

 

Ugens program:

 

DAG 1: Afrejse til Mallorca

Om eftermiddagen afgang med bus fra din kommune til ­Københavns lufthavn, hvorfra der flyves til Palma på Mallorca med Norwegian (nærmere information om rejsetider følger senere).

Vores danske rejseleder venter i Palma lufthavn og følger med i bussen til jeres hotel i Port Sóller, som ligger ca. 40 minutters kørsel fra lufthavnen.

 

DAG 2: Heldagstur til Dragegrotten samt besøg på Majorica perlefabrik (inkl. frokost)

cueva-de-arta

 

Afgang ca. kl. 9.00 fra hotellet med bus/rejseleder til den berømte og imponerende grotte. Kørsel ca. 1 time hver vej. Entré samt rundtur med rejseleder. Vi spiser frokost samlet og kører herefter tilbage mod Port Sóller. På vejen tilbage gør vi stop på den kendte perlefabrik i Manacor. Her fremstilles den verdensberømte perle Majorica, som anses for at være den tredje-fineste perle i verden.

Dragegrotten, den største og mest kendte hule, ligger lidt udenfor Porto Christo på Mallorcas østlige kyst. Cuevas del Drach-hulen rummer verdens største underjordiske sø – Martel søen. Selve hulen er 2400 meter lang, mens søen er 177 meter lang og 30 meter bred. Hulen har været kendt i århundreder, bl.a. er den beskrevet i 1338 af Roger de Rovenach. I 1896 opdagede den franske huleforsker Edouard-Alfred Martel en stor underjordisk sø, som siden kaldtes Martel-søen.

 

DAG 3: Til Palma med “Appelsintoget” samt besøg i katedralen (inkl. frokost i den gamle bydel)

Afgang ca. kl. 10.00 fra hotellet med bus/rejseleder til tog-stationen i Sóller by (15 min. kørsel). Herfra tager vi den flotte tur med veterantoget til Palma, ca. 1 times kørsel. Fra stationen går vi ned i den gamle bydel, gør stop ved udvalgte monumenter og pladser, inden vi spiser frokost et hyggeligt sted. ­Herefter fortsætter vi byvandringen igennem stemningsfyldte gader til den impo­nerende katedral. Gåturene i Palma er sammenlagt på under 3 km. Efter rundvisning i katedralen er der ca. 1 time på egen hånd, før bussen kører tilbage til hotellet sidst på dagen. Køretid ca. 1 time.

Togstrækningen Sóller-Palma er så absolut den smukkeste tur på Mallorca, som fører passagererne gennem de mest fantastiske egne i Tramuntana bjergkæden. Man passerer terrasser, marker og plantager, olivenlunde ved Bunyola, appelsindalen, flotte udsigter og tunneller m.m.

 

DAG 4: Besøg på vingården Maciá Batle i Binissalem med stop i oliventræsplantage (inkl. let frokost bestående af smagsprøver)

 

vin

Med afgang ca. kl. 09.30 kører vi med bus/rejseleder ind til den centrale del af Mallorca, hvor vi starter med et besøg på den gamle olivengård Es Cabás, som er kendt for sine hundrede år gamle plantager med oliventræer. Her får vi et indblik i, hvordan de dyrker og passer de mange oliventræer og hører om den specielle olivensort, som kun dyrkes på Mallorca. Vi får selvfølgelig nogle smagsprøver, inden vi fortsætter med et lille tog gennem vinmarker til vingården Son Fiol, hvor vi smager en sød vin samt typiske, mallorcinske kager. Dagen afsluttes med et besøg i Maciá Batle’s vinkælder, hvor vi hører om produktionen af Mallorcas vine og smager forskellige vine med tilhørende lokale delikatesser. Der er mulighed for at købe vin og olivenolie med hjem til rimelige priser. Køretid ca. 40 min. hver vej.

Macíá Batle og hans kone havde aldrig forestillet sig, at det sted, hans bedstefar byggede i 1856, ville blive en af de førende vingårde og mest kendte vinsagaer på Mallorca. I dag råder Macíá Batle over 70 hektar vinmarker og distribuerer sine vine til flere lande, heriblandt til 2 importører i Danmark.

 

DAG 5: Fri til egen disposition

ZP5U10313

Vi anbefaler, at man tager en tur med den hyggelige veteransporvogn, der kører de 3 km mellem Port Sóller og Sóller by. Turen tager ca. 20 minutter og koster ca. 7 Euro pr. person pr. vej.

Middelalderbyen Sóller, hvis historie kan føres mange hundrede år tilbage, er en attraktiv by ved Mallorcas nordvestlige kyst og ligger omkring 3 km inde i landet fra sin havn, Port de Sóller. Byen ligger i en stor, frugtbar, skålformet dal, der er berømt for sine citrus- og appelsinlunde og terrasser med gamle oliventræer. Dalen deles med den højtliggende landsby Fornalutx og den endnu mindre landsby Biniaraix.

 

DAG 6: Tur til de smukke byer Deià og Valldemossa samt besøg på Chopin museet (inkl. frokost)

valldemossa_view

Afgang ca. kl. 9.00 fra hotellet med bus/rejseleder til kunstnerbyen Deià, hvor vi ser kirkegården med Robert Graves grav, øverst oppe i byen, og ikke mindst den imponerende udsigt over byen, bjergene og dalen ud mod Middelhavet. Derefter kører vi videre til den velbevarede og maleriske bjergby Valldemossa. Her besøger vi det smukke kloster, hvor Chopin museet ligger. Vi spiser frokost samlet et hyggeligt sted, og der vil være tid på egen hånd og mulighed for at gå på marked, inden vi kører tilbage til hotellet. Køretid ca. 45 minutter hver vej.

Landsbyen Valldemossa ligger smukt oppe i bjergene på Mallorca. Den lille fine by med den flotte arkitektur har altid tiltrukket mange besøgende, også den polske komponist Frédéric Chopin besøgte landsbyen i vinteren 1838/39. Han var her sammen med sin elskerinde, den franske forfatterinde George Sand (Lucile Aurore Dupin). De boede i det nedlagte Karteuserkloster, som blev opført i den sene middelalder, mens den nuværende bygning stammer fra 1700-tallet. Klostret blev bygget til Mallorcas helgen Santa Catalina Tomàs, der var født i Valldemossa.

Landsbyen Deià gemmer på gamle hippier og kunstnere, og alverdens berømtheder kommer her for at nyde den rolige by med gode spisesteder og spændende gallerier.

 

DAG 7Fri til egen disposition

 

DAG 8: Hjemrejse til Danmark

Vi kører i bus fra hotellet til Palma lufthavn, og der fortsættes til Københavns lufthavn med fly.

Herfra køres i bus tilbage til din kommune.

 

Ret til ændringer forbeholdes.

 

For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 (Hverdage kl. 9-17) eller send mail til: info@bellarejser.dk

 

Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af turen, kræver vi, at man på rejsen er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne bære sin kuffert, og man skal kunne gå på trapper og brosten, og i øvrigt følge med på udflugternes gåture i et nogenlunde tempo. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov. Kan man ikke følge med gruppen, er rejselederen berettiget til at sige at man ikke kan deltage i udflugterne.

 

Skal du med?

Internt

Vælg hvilken tur/by du vil med på:

Dit navn og dine kontaktoplysninger

Hvordan vil du bo ?

Enkeltværelse (standard). Pris 7.995 kr. + tillæg 1.350 kr., i alt 9.345 kr.
Enkeltværelse (dobbeltværelse som enkeltværelse). Pris 7.995 kr. + tillæg 1.650 kr., i alt 9.645 kr.

Vi er to personer, som deler dobbeltværelse. Pris 2 x 7.995 kr., i alt 15.990 kr.
Vi er to personer, som deler dobbeltværelse (m/ pooludsigt). Pris 2 x 7.995 kr. + tillæg 745 kr., i alt 16.735 kr.

Jeg deler dobbeltværelse med én, der betaler for sig selv. Pris 7.995 kr.
Jeg deler dobbeltværelse (m/ pooludsigt) med én, der betaler for sig selv. Pris 7.995 kr. + tillæg 372,50kr., i alt 8.367,50 kr.

 

 

Denne rejse gennemføres fra følgende byer:

Vordingborg: 2/10 – 9/10 2018 (venteliste)
Brøndby: 9/10 – 16/10 2018
Glostrup: 9/10 – 16/10 2018
Rødovre: 9/10 – 16/10 2018
Hvidovre: 16/10 – 23/10 2018
Albertslund: 16/10 – 23/10 2018
Ishøj: 16/10 – 23/10 2018
Vallensbæk: 16/10 – 23/10 2018
Svendborg: 23/10 – 30/10 2018

 

Pris: 7.995 kr.

Tilmeld dig ved at udfylde på tilmeldingsformularen nederst på denne side.

Bor du i en anden by og er interesseret – så ring og hør om mulighederne – tlf 27313705

Eller lad os ringe dig op.
 
Ring mig op
Sender

Rejsen inkluderer:

 • Transport fra centrum af din valgte by til Københavns lufthavn t/r
 • Fly fra Københavns lufthavn til Mallorca t/r (flyvetid ca. 3 timer)
 • Skatter og afgifter (pr. 1/9 2017)
 • Transport fra Palma lufthavn til hotellet i Port Sóller t/r
 • 7 overnatninger på 3-stjernet hotel i Port Sóller i delt dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad på hotellet
 • 4 x frokost i forbindelse med udflugter
 • 7 x aftensmad på hotellet
 • 4 udflugter jf. program, inkl. entréer
 • Dansk rejseleder

Rejsen inkluderer IKKE:

 • Tillæg for standard enkeltværelse. Pris: 1.350 kr.
 • Tillæg for dobbeltværelse som enkeltværelse. Pris: 1.650 kr.
 • Tillæg for dobbeltværelse med pool-udsigt.  Pris pr. værelse v/ 2 personer: 745 kr.
 • Afbestillingsforsikring (kan evt.bestilles hos Europæiske senest ved betaling af rejsens 1. rate – klik her: Afbestillingsforsikring)
 • Rejseforsikring (kan evt. bestilles hos Europæiske inden afrejse – klik her: Rejseforsikring )
 • Mad på flyet
 • Alle drikkevarer
 • Ny turistskat som skal betales direkte til hotellets reception. Skatten er på 2,20 euro pr person pr nat så ialt bliver det ca 115 kr pr person for hele ugen.

Vi samarbejder med Europæiske – klik på nedenstående link og bestil direkte hos dem:

Rejseforsikring

Afbestillingsforsikring

Tidligere gennemførte rejser

til Mallorca – Port Sóller:

Rudersdal: 2017

Frederiksberg: 2017

Gladsaxe: 2017

Gribskov: 2017

Egedal: 2017

Guldborgsund: 2017

Hillerød: 2017

Halsnæs: 2017

Ballerup: 2017

Helsingør:  2016 

Kalundborg: 2016 

Greve: 2016

Allerød: 2016 

Borup/Køge: 2016

Hørsholm: 2016

Lyngby/Taarbæk: 2016

Næstved: 2016

Ringsted: 2016

Roskilde: 2016

Farum/Furesø: 2015

Frederikssund: 2015

Roskilde: 2015

Fredensborg: 2015

Holbæk: 2015

Frederikssund: 2014